• 1. What is provided by The Research infotech?
  • Ans. We provide the most accurate commodity tips and cover almost all the sections of the market.
  • 2. Is There Any Free-Trial Service? If Yes, How Can I Avail That?
  • Ans. Yes, you can avail our 1 Days Free Trial by filling on the Free-Trial Form.
  • 3. What Will Be The Mode Of Tips?
  • Ans. You can receive the Tips through Mobile SMS.
  • 4. What Are The Modes Of Payments?
  • Ans. We accept CHEQUE and CASH DEPOSITS which can be directly deposited to our company account.
  • 5. What Is Your Accuracy Ratio?
  • Ans. We have been able to maintain 85-90% success ratio on a continuation basis.
  • 6. How Do You Give Calls?
  • Ans. All calls are given by sms.
    Refer to the following Abbreviations used in our calls:
    SL – Stop Loss.
    T1 – First Target.
    T2 – Second Target.
    CMP – Current Market Price.
  • 7. What Is The Process To Subscribe?
  • Ans. You can fill up the Subscription Form available on the Website.
  • 8. When The Account Does Get Active After Payment?
  • Ans. Account gets active next day after payment received in our bank accounts.
  • 9. Can We Deposit Cash?
  • Ans. Yes, you can deposit Cash directly to our account.
  • 10. Do You Send E-mails/Newsletters?
  • Ans. Yes we provide occasional newsletter to our clients or they can directly access to our website.
  • 11. Do You Suggest When Can I book Profit Or Exit?
  • Ans.Yes, we provide proper follow up msgs to our client.
  • 12. Do you have special plans for different traders?
  • Ans. Yes we do have separate plans for HNI traders and small traders which are in order to make convenient for them to subscribe with us.
  • 13. Is there any provision of refund of money in cases of loss?
  • Ans. We provide all calls with well analyzed Stop Loss. So in most of the cases, you will not end up making loss.
    However, money paid is not refundable in any case.